Logo Logo

Nordens bästa logistikläge

Längs med E4:an och med närhet till riksväg 40 hittar du LogPoint South Sweden bara 10 minuter söder om Jönköping. Läget och enkelheten att ta sig till Sveriges storstäder och vidare ut i Norden och Europa är bara två av anledningarna till att många väljer att etablera sig här.

LogPoint South Sweden är ett expansivt industriområde längs med E4:an strax söder om Jönköping med logistikintensiva företag såsom IKEA, Elgiganten, Bring, Aditro, Babyshop, PEN och Bubs. På LogPoint erbjuds företagen och dess anställda service av högsta nivå. På området finns bland annat restauranger, gym, hälso- och friskvård, trygga lastbilsparkeringar, cykelvägar, tankningsställen och bilvård. Mycket har öppet både dag och natt eftersom LogPoint South Sweden lever dygnet runt.

Här finns stora som små företag i en spännande blandning med nätverksmöjligheter och stor affärsnytta. Jönköpingsregionen präglas av entreprenörskap och drivkraft och har hög inflyttning, en stark tillväxt och ett bra företagsklimat. Det finns en stark entreprenörsanda och en stor satsning på stadsutveckling och näringslivet. Ihop med regionens låga arbetslöshet gör det att både tillväxten och företagsklimatet är ett av de bästa i Sverige.

På LogPoint blickar man mot framtiden. Området expanderar ständigt med utveckling av ny mark som ger möjligheter till både nya etableringar och expansion. Att hitta nya arbetssätt, nya samarbeten och former för utveckling är något man arbetar med dagligen.

LogPoint South Sweden är knutpunkten för företag som vill ha tillgång till Nordens huvudstäder och dess affärsmöjligheter. Är du en av dom?

Här hittar du mer information om LogPoint South Sweden 

 

Kontakt:
Caisa Björndal | Affärsutvecklare Logpoint South Sweden
036-10 81 89
caisa.bjorndal@sodramunksjon.se