Logo Logo

En självklar mötesplats

Året runt väljer organisationer och företag Jönköping som mötesplats – och vi välkomnar alla med samma självklarhet!

Vårt geografiska läge gör det lätt för många att ta sig till Jönköping. 85% av Sveriges befolkning når Jönköping inom 3,5 timmar med buss, bil, flyg och tåg.

Jönköping erbjuder en rad moderna, flexibla och högklassiga mötesanläggningar i olika storlekar och ett mycket variationsrikt utbud av boende – här finns något för alla smaker!

”Behov av tillräckligt stora föreläsningssalar med kvalitativ teknik och utställningsyta i direkt anslutning samt närhet till hotellkapacitet möttes väl vid Optikerförbundets årliga fort- och vidareutbildningskongress. Jönköping Convention Bureau agerade föredömligt professionellt. En av våra internationella föreläsare kommenterade servicen med ”Some people ’go the extra mile’ quite naturally and it is much appreciated.”

Ett uttalande som vi som kongressarrangör verkligen kan ställa oss bakom.”

Paul Folkesson, Ordf. och VD Optikerförbundet

”Vi i Svensk Magisk Cirkel upplevde ett fantastiskt bra samarbete med Destination Jönköping, Jönköping City, Jönköpings Kommun och lokala företag som gick in som sponsorer. Att kunna hålla till på Jönköpings Teater som ligger i samma fastighet som Grand Hotel var också suveränt.”

Jimmy Svärdhagen, Trollkarl

Lokaler är en förutsättning, men människor besitter möjligheterna. Med en lång erfarenhet av att välkomna möten i alla storlekar står Jönköpings aktörer redo med ett värdskap i världsklass!