Logo Logo

De är nominerade till årets event- och mötespris i Jönköpingsgalan 2020

Jönköpingsgalan 2020

Den 14 mars är det dags för årets upplaga av Jönköpingsgalan. Den årliga näringslivsgalan då personer, organisationer och företag vars insatser som under det gångna året varit av stor betydelse för vår region prisas.

Totalt delas nio priser i olika kategorier ut efter att först ha genomgått en urvalsprocess. Tre finalbidrag går vidare till Jönköpingsgalan som hålls på Elmia den 14 mars.

Destination Jönköping delar ut årets event- och mötespris för att lyfta den person eller organisation som under det gångna året gjort betydande insatser för att driva på utvecklingen av Jönköping som event- och mötesplats. Insatser som stärker besöksnäringens roll som tillväxtmotor i regionen och skapar ett mervärde för kommunens företag, föreningar och organsiationer.

Vi säger stort grattis till de nominerade:

Jönköping Curling Club

I januari 2019 stod Jönköping curlingklubb med stort engagemang värd för World Cup Curling, ett curlingevent som sträckte sig långt utanför Sveriges gränser. Tack vare eldsjälarna i klubben som bl a lade ner över 1000 timmar på att skapa den perfekta isen, gled Jönköping in som en självklar spelare på curlingvärldskartan.

Infektionsveckan & mikrobiologiskt möte

Med glädje och stolthet över sitt värdskap tog arrangörerna tillfället i akt att visa upp hela Jönköping som en optimal mötesstad med många olika typer av mötesplatser, allt från Munksjömagasinen och Spira till Elmia och Stadsbiblioteket.
Genom öppna föreläsningar gav man även alla invånare möjlighet att ta del av senaste forskningen inom området.

RF – SISU Småland

Under det prestigefyllda riksidrottsmötet 2019 möttes hela idrottsrörelsen i Jönköping när representanter från organisationernas 71 medlemsförbund och SISU Idrottsutbildarnas tre medlemsorganisationer samlades för att diskutera och fatta beslut om en rad viktiga frågor. RF-SISU Småland visade ett fantastiskt värdskap och genom stort engagemang kunde man genom mötet befästa vår position som en ledande mötes- och eventstad.

Läs mer om Jönköpingsgalan och se vilka fler som är nominerade i de olika kategorierna här.

Logo Logo

Kontakt till

De är nominerade till årets event- och mötespris i Jönköpingsgalan 2020

Caroline Törnblad

Chef Möten & Event

caroline.tornblad@destinationjonkoping.se

070-508 44 09