Logo Logo

Ledande eventstad

I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Har du ett evenemang som du vill värva till Jönköping eller ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi har en enhet som är dedikerad åt evenemang.

Expert på event

För att skapa ett framgångsrikt evenemang krävs god planering och samarbete med starkt lokalt nätverk och professionella partners. I Jönköping har vi bra kontakter med nationella och internationella idrottsförbund vilket är en förutsättning för att genomföra stora idrottsevenemang.

I tätt samarbete med förenings-och näringslivet finns utarbetade strategier för att tillsammans genomförande ett event oavsett storlek. Dessutom har vi stor kunskap, erfarenhet och är en aktiv part i koordinering och genomförandefasen av ett evenemang. Några av de idrottsevent som valt Jönköping som arrangörsstad är Ungdoms SM i handboll, USM i basket och Hallbybollen.

”Det är fantastiskt att som idrottsledare få samverka med en professionell organisation där orden service och smidighet är ledstjärnor i arbetet. Destination Jönköpings engagemang och personal har varit basen för oss handbollsnördar som förberett de två senaste  årens idrottsfester i Jönköping”

Björn Ericsson, Småland – Blekinge Handbollförbund

Kontakta oss – vi är en av Sveriges ledande evenemangsstäder och hjälper er att skapa bästa möjliga förutsättningar för ert evenemang i Jönköping.