Logo Logo

Självklara Jönköping

Jönköping är en betydande evenemangsstad som är det självklara valet för arrangörer av idrotts- och kulturevenemang. Jönköping har många fördelar och här får du veta varför det blir något extra när du arrangerar evenemang här.

Arena Jönköping

I Jönköping är själva staden en given arena med förutsättningar för många olika typer av evenemang. Mitt i city finns inte mindre än tre sjöar – Vättern, Europas 6:e största sjö, Rocksjön och Munksjön med möjlighet för rodd-, kanot-, sim-, segling- och vattenskidtävlingar med mera. Runt city bjuder Jönköping på vacker och kuperad natur möjlighet för cykling och löpning med mera.

Jönköping erbjuder en rad moderna, flexibla och högklassiga anläggningar i olika storlekar. Idrotthuset, Kinnarps Arena och Elmia är Jönköpings största inomhusarenor mitt i city som passar för olika lagsporter med mera. Dessutom har vi tillgång till ett stort antal gymnastik- och sporthallar runt om i kommunen.

Närhet

När du kommer till Jönköping möts du av en fantastisk vy över vår stad, Vättern och de omgivande höjderna. Jönköping ligger strategiskt mellan Sveriges tre storstäder. Det är lätt  ta sig till ett evenemang i Jönköping. 85% av Sveriges befolkning når Jönköping inom 3,5 timme med tåg, buss, bil eller flyg. Citykärnan är samlad med närhet till arenor, restauranger, sevärdheter, hotell och skolor. Som besökare är det lätt att ta sig fram med stadsbuss, bil eller taxi. Om mycket hittar du på promenadavstånd. Vart du än befinner dig i city tar du dig enkelt fram med buss på mindre än 20 minuter.

Boende

Att sova gott på bortaplan är en förutsättning för att må bra och prestera på topp. I Jönköping finns mer än 4000 bäddar. Välj bland familjevänliga kedjehotell, snygga businesshotell och smarta budgethotell som passar just dig. Vi har stor erfarenhet av evenemang med många deltagare och du kan förvänta dig ett smidigt och professionellt bemötande på våra boenden.

Marknadsföring

Vi är stolta över våra evenemang. Vi visar gärna upp evenemangen runt om i Jönköping för att inspirera och väcka stolthet. I samarbete med arrangörer genomför vi olika marknadsföringssatser som ger evenemangen ett kraftfullt genomslag och synlighet. Marknadsföringen kan innehålla alt ifrån stortavlor, banderoller, ledskärmar, affischer, nyhetsbrev och socialmedia med mera.

”Det var perfekt att ha tillgång till Erik Dahlbergsgymnasiet för matsal och boende. Vi har också ett bra samarbete kring marknadsföringen av evenemanget med Destination Jönköping”

Joacim Petersson, Ordförande Jönköpings Kanotklubb