Logo Logo

Focus Scandinavia – Vi lyfter blicken mot framtidens resande.

Att resa handlar om att uppleva något annat än det invanda, att se på världen på ett nytt sätt och om att lyfta blicken. Den 24–26 januari 2018 välkomnar vi dig till konferensen Enter2018, och till en lika tankeväckande som framåtblickande resa mot nya tekniker, nya idéer och nya möjligheter.

Tillsammans med världens främsta forskare och experter inom digitalisering av resandet skapar vi en unik plattform för utbildning, affärsutveckling och samarbete. Ett särskilt spår i den internationella konferensen är vikt till att belysa best practice och utmaningar från den svenska och skandinaviska besöksnäringen: Focus Scandinavia. Du kommer kunna lyssna på och träffa framstående aktörer från både resebranschen och den digitala världen i en gränsbrytande ny möteskonstellation. 

Under Focus Scandinavia får du tillgång till forskning, innovationer och den digitala världen – utifrån ett helt nytt perspektiv. Tillsammans tar vi steg från det invanda och bekanta, lyfter blicken och ger oss ut i det okända: just så som en resa ska vara.

 

Läs mer om ENTER2018 och Focus Scandinavia (in english)