Allsång i Gränna hamn har genom åren blivit en stor publikframgång och omtyckt radioprogram. Under fyra söndagar i sommar kan du lyssna till både svenska och internationella artister!

Den 11 juli 1897 lyfte gasballongen Örnen med S A Andrée, Nils Strindberg och Knut Fraenkel från Danskön på Spetsbergen. Deras avsikt var att kartlägga det norra polarområdet genom att flyga över Nordpolen. En storslagen idé. Redan den 14 juli avbröts flygning på grund av väderleken, och det verkliga äventyret börjar; att överleva i Arktis...

Det rustas för skärgårdsgille, med överflöd av mat och dryck! Gycklarna har kommit dragande med sin vagn för att roa kungligheterna. Plötsligt tornar orosmoln upp över Vätterns isbelagda yta! En ryttare kommer med bud... Välkomna till vårt sommarspel i vinterskrud!

Det händer många spännande saker i Gränna och på Visingsö. Du har väll inte missat att Gränna Glasbruk återigen blåser glas och att Visingsö fått ett eget tåg?
World Bioenergy 2010
Grevskapskortet är ett initativ från Näringslivsföreningarna i Gränna och på Visingsö  — ett mycket förmånligt rabattkort med mängder av erbjudanden. Vad sägs till exempel om fria resor med Visingsötrafiken?
EVENEMANG
Om oss
Destination Jönköping utvecklar och marknadsför bilden av Jönköping.
Jönköpings kommun
Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.
© Destination Jönköping 2010 Webmaster
Dela på Facebook Dela på Twitter
Dela med dig av Jönköping