Logo Logo

Nu kommer ungdomsevenemanget Heyou till Jönköping!

Heyou

2019 startar med att den eftertraktade festivalen Heyou med sina stjärnor kommer till Elmia. Det blir en helg fylld med utbildning och festival för alla åldrar samt en nyhet som ännu är hemlig. Det är med spänning och längtan som Heyou börjar det nya året med en sådan stor festival som den i Jönköping.

Den 1–2 februari kommer Elmia fyllas till bredden med några av landets mest efterfrågade youtubers, gamers och TikTok stjärnor. Medföljande idoler på evenemanget är sociala medier influencers från bland annat Instagram-, Youtube- och gamingvärlden samt den växande kategorin TikTok. Med fler än 90 miljoner användare har TikTok blivit en viral succé bland unga världen över. Plattformen har skapat nya stjärnor vilket är något Heyou tagit fasta på i sitt festivalkoncept. Festivalen erbjuder flertalet möjligheter för olika aktiviteter med sina idoler, men även något Heyou kallar för Creators Academy. Denna del är en utbildning för ungdomar som vill lära sig konkreta exempel på hur man startar upp och skapar egen Content för olika mediekanaler.

”Vi har skapat röstningar och frågat på våra olika kanaler flertalet gånger vart våra besökare vill att vi åker härnäst. Vanligtvis brukar storstäder som Stockholm och Göteborg få flest röster, särskilt eftersom att vårt följarantal är bredast där. Men Jönköpingsborna hade en större längtan att vi skulle komma till just dem, därför är det självklart att vi ska börja 2019 där! Vi får även samarbeta med Destination Jönköping vilket är en otroligt rolig och professionell samarbetspartner”, säger Linnéa Bergling, PR -Manager.

Heyou Jönköping äger rum på Elmia Kongress den 1–2 februari.

För mer information kontakta:
Gunnar Svensson, Managing Director, gunnar.svensson@heyou.se
Linnéa Bergling, Public Relations Manager, 072-743 53 69 linnea.bergling@heyou.se

Pressackreditering, kontakta:
Linnéa Bergling, Public Relations Manager, 072-743 53 69 linnea.bergling@heyou.se

Om Heyou

Heyou är Sveriges största och populäraste sociala medie-evenemang (tidigare Tubecon Sverige) där du får chans att möta några av dina största idoler från sociala medier. Fenomenevenemanget anordnar unika fanträffar, uppträdanden, utmaningar och paneler. De anordnar även konferenser för företag och privatpersoner som vill lära sig mer om sociala medier. Vår vision med Sveriges mest kramgoa events är att skapa inspirerande möten mellan människor.