Logo Logo

Ny utbildning inom hotell- och restaurangbranschen  

Du har väl inte missat Hotell- och restaurangfackets utbildningsprojekt En värld av möjligheter? I höst kommer utbildningen till Jönköping.

 

I Småland ökar turismen stadigt från år till år. Det innebär spännande möjligheter, samtidigt som det ställer nya krav på kommuner och regioner i området. Behovet av en kvalitativ och hållbar lokal besöksnäring ökar och måste tillgodoses. Med utbildningen En värld av möjligheter påbörjas detta arbete.

 

Genom att kompetensutveckla och skapa tydliga karriärvägar inom hotell- och restaurangvärlden, förväntas arbetet med En värld av möjligheter locka fler människor till att arbeta i och utveckla branschen.

 

Utbildningen kommer vara helt kostnadsfri med över 300 anställda inom den lokala hotell- och restaurangbranschen i service, arbetsledning, specialiserad matlagning samt yrkessvenska.

 

Inriktning på utbildningen i Jönköping

Utbildningen i Jönköping kommer att inrikta sig på arbetsledning och ledarskap. Under utbildningen tränas deltagarna i bland annat coachning, kommunikativt ledarskap, att leda möten, performance management och att skapa ett samverkande team. Utbildning pågår under tre dagar 2-3 oktober och 17 oktober.

 

Läs mer om utbildningen här: https://www.varldavmojligheter.se/
Logo Logo

Kontakt till

Ny utbildning inom hotell- och restaurangbranschen  

Johan Lind

Affärsområdeschef turism

johan.lind@destinationjonkoping.se

070-304 00 08