Logo Logo

”Och vinnarna är…”

Jönköpingsgalan 2107

I lördags gick en fantastisk Jönköpingsgala av stapeln i Munksjömagasinen. Destination Jönköping delade ut två priser, Årets ambassadör och Årets event- och mötespris, och vinnarna är…

Årets event- och mötespris 2017

Christian Kirchberger, IRONMAN 70.3 JÖNKÖPING

”Priset går till ett välplanerat och väl genomfört event som har fått många fina omdömen av deltagare världen över och bidragit till utvecklingen av Jönköping som event-och mötesplats. Med kondition, styrka, uthållighet och en hel del envishet har arrangören utvecklat sin tidigare triathlonsatsning till att bli ett världsledande Ironman 70.3 event. Årets event och mötespris går till Christian Kirchberger, IRONMAN 70.3 JÖNKÖPING” 

Årets ambassadör 2017

OPA

”Priset till Årets ambassadör går till entreprenörerna som genom sitt engagemang och sin passion skapat en unik mötesplats mitt i hjärtat av en ny stadsdel i Jönköping. Med besökare från hela Sverige, Norden och världen har initiativtagarna Filip Jenven, Jonas Vogel och Ivan Martic bidragit till att sprida en ny bild av Jönköping. Årets Jönköpingsambassadör är OPA.”

Stort grattis till vinnarna och tusen tack för vad ni, övriga nominerade och andra eldsjälar och entusiaster gör för vår destination!