Logo Logo

Satsning på sing and songwriters

I höst satsar Destination Jönköping på sing and songwriters till konsertarenorna Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus. På agendan finns artister som Jennie Abrahamson, Chris Kläfford och Good Harvest

– Vi vill bredda vårt musikutbud och satsar därför extra på sing and songwriters denna höst. Vi tror att det kan ge vår publik någonting nytt och spännande att ta del av, säger Camilla Fritz, konsertverksamhetschef på Destination Jönköping.

Harmoniska toner och egenskrivna verk kommer ta över Jönköpings Konserthus och Jönköpings Teater denna höst, från både mer välkända artister och uppstickare. Det är bland annat Good Harvest som kommer synas på scenen med spännande material från deras repertoar. De musikaliska tvillingarna, som de brukar kallas, bjuder på harmoniska toner som sticker ut ifrån mängden.

Pressbild: Good Harvest

En viral succé

Deras tolkning av Joni Mitchells Woodstock blev snabbt en viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter mediestormen uppmärksammade artisten Per Gessle duon och blev direkt förälskad i deras musik. Detta ledde i sin tur till en signering för deras första debutalbum som släpptes av Per Gessles skivbolag.

”Första gången jag hörde Good Harvest blev jag helt knäckt av hur tight de sjunger. Det är otroligt skickligt gjort, samtidigt som det träffar en rakt i hjärtat. Tidlös kvalitet av den här sorten som får en att omedelbart vilja höra låten igen”. – säger Per Gessle i Dt.

De har en imponerande bakgrund för deras unga ålder. Förutom att ha spelat på några av Sveriges största scener har duon även medverkat i tv-framträdanden på bland annat Idrottsgalan och Moraeus Med Mera, spelat runtom i både Europa och USA och utnämnts till ”Årets Band” vid Dalecarlia Music Awards.

Du kan se Good Harvest på Jönköpings Teater den 25 oktober kl. 19:30. För mer information kring konserten och biljettköp klicka här.

Logo Logo

Kontakt till

Satsning på sing and songwriters

Camilla Fritz

Ansvarig konsertverksamhet

camilla.fritz@destinationjonkoping.se

070-792 10 46