Logo Logo

Sökes – Värd på internationell utställning!

21 april till 12 augusti 2018 står Jönköping värd för en spännande historisk utställning. Den har visats runt om i världen och nu kommer den för första gången till Sverige. Utställningen kommer att arrangeras på Kinnarps Arena och Destination Jönköping AB är arrangör.

Nu har du möjlighet att få vara en del av detta spännande projekt. Du som värd är den som möter besökaren och ger hundraprocentig service. De funktioner som utställningen består av är bland annat biljettförsäljning, caféverksamhet och försäljning i merchandise-shop.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom jobb där man på något sätt hanterar besökare, gärna hotell- eller restaurangverksamhet, affär, event/mässa el. dylikt. Vi tror att du har stor nytta av att ha jobbat i yrken där spontan problemlösning och flexibilitet har varit präglande. Du är van vid arbete där arbetet varierar i tempo och du har stort gästfokus.

Meriterande

  • Erfarenhet inom yrken så som hotell, restaurang, affär, event eller mässa.
  • B-körkort
  • Språkkunskaper utöver svenska

Information om tjänsten

Då rekryteringen gäller flera olika tjänster skiljer sig detaljer kring tjänsterna åt. Skriv gärna med i din ansökan hur många procent du önskar arbeta och vilken av perioderna.

Period 1: April-augusti
Period 2: Juni-augusti
Tjänstegrad: 50% – 90%.

Sista ansökningsdag

2018-02-11. Skicka gärna in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Maila till: maja.lind@destinationjonkoping.se

 

Frågor kring tjänsten

Maja Lind, Projektkoordinator
maja.lind@destinationjonkoping.se
072-21 24 855