Logo Logo

Worksshop för vett och etikett i naturen

Natur

Nu kan du som arbetar inom turism, guidar eller har aktiviteter utomhus gå en workshop kring vett och etikett för aktiviteter i naturen på annans mark.

Den 11 oktober kan du delta i workshopen som lägger fokus på vad som gäller för aktiviteter i naturen. Syftet med workshopen är att ta fram spelregler och göra naturen mer tillgänglig för både entreprenörer och turister. En workshop som får vår destination att utvecklas.

Leif Öster

Workshopen kommer att ledas av Leif Öster. Han är skogs- och markägare, ägare av konferensgården Dalagård utanför Avesta, fd informationschef på POOLIA, Posten och Sveaskog. Han har haft flera styrelseuppdrag med natur- och miljöanknytning. Leif är mycket kunnig inom ämnet markfrågor och turism/friluftsliv på annans mark.

Leif Öster har sedan tidig ålder haft ett starkt naturintresse. Han spanar ständigt på trender och vad som händer i andra delar av världen. Att se hur andra arrangörer, inte minst utomlands, bjuder på värdskap, berättelser och komfort, är ett sätt att utveckla sin egen verksamhet.

Här hittar du programmet för dagen.

Intresseanmälan hittar du här. 

Logo Logo

Kontakt till

Worksshop för vett och etikett i naturen

Johan Lind

Affärsområdeschef turism

johan.lind@destinationjonkoping.se

070-304 00 08