Arrangera ett evenemang

För att skapa ett framgångsrikt evenemang krävs god planering och samarbete med ett starkt lokalt nätverk och professionella partners. I Jönköping har vi bra kontakter med nationella och internationella idrottsförbund vilket är en förutsättning för att genomföra stora idrottsevenemang. I tätt samarbete med förenings-och näringslivet finns utarbetade strategier för att tillsammans genomföra ett event oavsett storlek. Dessutom har vi stor kunskap, erfarenhet och är en aktiv part i koordinering och genomförandefasen av ett evenemang. Några av de idrottsevenemang som valt Jönköping som arrangörsstad är World Cup Curling 2019, Ironman 70.3 Jönköping, DreamHack, Hallbybollen, Student- EM i rodd och Jönköping Horse Show.

I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Har du ett evenemang som du vill värva till Jönköping eller ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Kontakta oss – vi är en av Sveriges ledande evenemangsstäder och hjälper er att skapa bästa möjliga förutsättningar för ert evenemang i Jönköping.

Personlig och lyhörd service

Kostnadsfritt hjälper vi dig att planera och genomföra ditt evenemang. Vårt mål att hjälpa till på vägen och tillsammans tittar vi på vad just du är i behov av.

Våra kostnadsfria tjänster inkluderar:

  • Information och inspiration om Jönköping som evenemangsstad
  • Initialt projektledningsstöd för värd/organisationskommitté
  • Säkerställande av ledig kapacitet för logi och lokaler
  • Marknadsföring
  • Bid, sammanställning av mötesansökan och offert
  • Siteinspection, studiebesök och visningsresor
  • Effektiva nätverk inom kommun, föreningsliv och näringsliv

Välkommen att kontakta oss!


Kontakta oss

Caroline Törnblad Chef Möten & Evenemang
caroline.tornblad@destinationjonkoping.se
070-508 44 09
Daniel Tidstrand Projektledare
daniel.tidstrand@destinationjonkoping.se
073-0393441