Folkparksanda, historia och samtid.

Huskvarna Folkets Park har en stark varumärkesposition inom musiksverige och ett talande arkiv av teaterföreställningar och mässor.

Vd har ordet

Året är i full gång och vi har en massa härligt framför oss. 2023 blev ett rekordår med 850 000 gästnätter i våra fantastiska destinationer men även 2024 går mot rekord i flera olika områden.

Fair Play Cup intar Jönköping

Fair Play Cup är en av Sveriges största och mest populära innebandycuper. Cupen äger rum i Jönköping 22-24 mars och 5-7 april.

Nätverksträff för naturturism befäster satsningen

Nästa steg i satsningen på naturturism blir en nätverksträff den 20 mars på Bauergården.

Tre nya cykeltävlingar i Jönköping

I maj går tre nya cykellopp av stapeln i Jönköping – Jönköpings linjelopp, Jönköpings Grand Prix och Grenna Gravel.

Nya EU-lagar påverkar din digitala marknadsföring

Om du använder digital marknadsföring i din verksamhet är det en bra idé att sätta dig in i vad lagarna innebär. Vi ger dig en enkel introduktion och några handfasta tips.

Trapptoner uppträder på Destinationsdagen 2024

Den 7 mars spelar Trapptoner på Destinationsdagen 2024. Trapptoner har varit verksamma sedan 2013 men fick ett rejält uppsving i slutet av 2023 i och med medverkan i såväl Musikhjälpen som Nyhetsmorgon. 

IRONMAN 70.3 Jönköping är världens näst bästa IRONMAN 70.3-tävling

Jönköping utsetts till den näst bästa IRONMAN 70.3-tävlingen i världen samt den tredje bästa cykelbanan i Europa.

Källarklubben som berikar Jönköpings kulturutbud

I restaurang Sofiehofs källare skapas en atmosfär fylld av musik och underhållning. Sofiehof Underjord erbjuder ett spännande komplement till Jönköpings musikscener.

Jönköping slår rekord i antal möten

2024 blir ett starkt mötesår i Jönköping. Destination Jönköping har hittills värvat möten och kongresser med 19 800 deltagare från hela världen till Jönköping.