Hjälp till att hålla Jönköping säkert

Tillsammans strävar vi efter att göra Jönköping säkert. En plats där alla kan känna sig trygga och bekväma oavsett om man kommer hit som turist eller för att gå på ett möte eller besöka ett evenemang.

Som ett led i att nå detta mål har vi på Destination Jönköping tagit fram ett kit anpassat för verksamheter runt om i Jönköping. Kitet består av golvdekaler, klistermärken och knappar med korta budskap. Påminnande ord som kan göra stor skillnad i samhället.

Under sensommaren har en kartläggning genomförts i Jönköping för att se vad besöksnäringen i staden efterfrågar och vad som behöver tillföras för att skapa en trygg och gästvänlig miljö. De flesta verkamheterna har redan infört flera rutiner och åtgärder men det som många efterfrågar är just något som påminner gästerna om att hålla avstånd.

Kitet består av:

  • Golvdekaler med fyra olika motiv
  • Klistermärken att sätta på dörren
  • Knappar som man kan sätta på sina kläder

Vill du som företag eller organisation i Jönköping också ta del av materialet kan du höra av dig till oss på Destination Jönköping. (Maila daniel.tidstrand@destinationjonkoping.se) Det är inte ett enmansjobb att skapa en trygg plats, det är ett organiserat och individuellt ansvar vi alla har för att bibehålla ett fungerande och ekonomiskt hållbart samhälle. Tillsammans är vi som starkast.

Dressa dina flöden

Nedan finner du också emblem som du kan ladda ner och använda i dina egna flöden. De visar att Jönköping har en genuin omtanke om sina gäster.
Klicka här för att ladda ner filerna


Trygga möten

Trygga evenemang

Digitala möjligheter

Till dig som arrangerar

JKPG - Med omtanke för varandra
Kampanjen med syftet att trygga besöket i vår stad.

Kontakta oss

Daniel Tidstrand Projektledare Evenemang
daniel.tidstrand@destinationjonkoping.se
073-0393441