För dig inom besöksnäringen

Destination Jönköping arbetar aktivt för att stödja och utveckla Jönköping som besöksmål. Vårt mål är att öka antal besökare och skapa ökad affärsnytta för dig som aktör inom den lokala besöksnäringen.

Statistik för besöksnäringen

I vår kunskapsbank hittar du färsk statistik för besöksnäringen i Jönköpings kommun. Vi har samlat de viktigaste länkarna för att stötta er som företag.

Läs mer

Kalender

Det här är ett urval av stora evenemang, mässor och möten i Jönköping 2023 och framöver.
I evenemangskalendern på jkpg.com hittar du hela utbudet av publika evenemang.

Läs mer

Nätverksgrupp

Gå gärna med i vår nystartade nätverksgrupp för aktörer inom och i samarbete med besöksnäringen i Jönköpings kommun. Här finns utrymme för nätverkande, kunskapsutbyte, hejarop och tips. Till gruppen

Händer i veckan

Varje vecka samlar vi information om vad som som händer i Jönköping.

Läs mer

Toolbox

På varumärkesplattformen hittar du faktabaserad kunskap och bilder från destinationen. Materialet är framtaget av Destination Jönköping i samarbete med Jönköpings kommun. Läs mer

InfoPoints

En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats. En utveckling av det lokala värdskapet med syfte att möta turister och tillfälliga besökare på flera platser runt om i kommunen. Läs mer

Destinationsdagen

Destinationsdagen är en dag då vi vill skapa ett nätverkande och en plattform för de frågeställningar vi delar, alla vi som är en del av eller påverkar och påverkas av besöksnäringen och platsvarumärket.

Efter ett längre uppehåll arrangerades Destinationsdagen 2023. Dagen blev en succé med många deltagare, ett stort engagemang och ett brett och uppskattat program. Till nästa år ses vi på Destinationsdagen igen, även då "fössta tossdan i mass", den 7 mars. Varmt välkomna!

De fyra programpunkter som Destinationsdagen 2023 bestod av kan ni se i olika videoavsnitt här.

Hej

Driver du ett företag inom besöksnäring och behöver ett bollplank för att kunna utveckla din verksamhet? Kontaka mig så berättar jag mer om vilket stöd vi kan vara i processen.

Erik Johnson

Turismutvecklare

072-546 79 74