För dig inom besöksnäringen

Destination Jönköping arbetar aktivt för att stödja och utveckla Jönköping som besöksmål. Vårt mål är att öka antal besökare och skapa ökad affärsnytta för dig som aktör inom den lokala besöksnäringen.

Statistik för besöksnäringen

I vår kunskapsbank hittar du färsk statistik för besöksnäringen i Jönköpings kommun. Vi har samlat de viktigaste länkarna för att stötta er som företag.

Läs mer

Kalender

Det här är ett urval av stora evenemang, mässor och möten i Jönköping 2023 och framöver.
I evenemangskalendern på jkpg.com hittar du hela utbudet av publika evenemang.

Läs mer

Nätverksgrupp

Gå gärna med i vår nätverksgrupp för aktörer inom besöksnäringen i Jönköpings kommun. Här finns utrymme för nätverkande, kunskapsutbyte och tips. Till gruppen

Händer i veckan

Varje vecka samlar vi information om vad som som händer i Jönköping.

Läs mer

Toolbox

På varumärkesplattformen hittar du faktabaserad kunskap och bilder från destinationen. Materialet är framtaget av Destination Jönköping i samarbete med Jönköpings kommun. Läs mer

InfoPoints

En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats. En utveckling av det lokala värdskapet med syfte att möta turister och tillfälliga besökare på flera platser runt om i kommunen. Läs mer

Inspirationsträffar 2024

Vi gillar att dela med oss av vår destination, att väcka er nyfikenhet och fördjupa er kunskap. Vi bjuder därför in till åtta inspirationsträffar under 2024! Genom att delta i våra träffar, studiebesök och rundresor får du möjlighet att skapa värdefulla nätverk, öka din kunskap och därmed kunna ge ett mervärde till era gäster att stanna lite längre och komma tillbaka för att uppleva mer.

29 feb: Tändsticksmuseet, upplev en spännande resa genom tid och innovation på Tändsticksmuseet! Vi kommer att få en guidning av museets personal, såväl inne på museet som ute på Tändsticksområdet. Anmäl dig här!

24 april: Mat runt Gränna, en busstur med lokala smakupplevelser.

6 maj: Inspirationsträff på Hotel Savoy, tips och inspiration inför sommaren.

21 maj: Taberg, guidning i gruvan och något ätbart uppe på toppen.

29 maj: Guidad tur i Jönköping City .

11 juni: Inspirationsträff i Gränna, tips och inspiration inför sommaren.

13 juni: Rosenlunds Rosarium, lär dig mer om ett av kommunens största besöksmål.

17 juni: Busstur till Visingsö. Upplev en dag på Visingsö.

Varmt välkommen!

Hej

Driver du ett företag inom besöksnäring och behöver ett bollplank för att kunna utveckla din verksamhet? Kontaka mig så berättar jag mer om vilket stöd vi kan vara i processen.

Erik Johnson

Turismutvecklare

072-546 79 74