Hybrida möten

En tydlig trendspaning under 2020 som ser ut att vara en bra och effektiv mötesform i den succesiva öppningen av mötesbranschen efter pandemin är just Hybrida möten. Ett sådant möte innebär att man kombinerar fysiskt deltagande med virtuella komponenter som gör att andra deltagare kan delta på distans.

Planera rikstäckande möten som en kombination av digitalt och fysiskt - Hybridmöten

Idag möts vi mer än någonsin. Sedan pandemins start ses vi både digitalt och fysiskt – hybridmöten är här för att stanna. Och precis som när Sverige håller i Eurovision så är hybrida möten bäst i Sverige. Vi kan tekniken, vi kan språken, vi kan filma, sända och planera i världsklass i vårt avlånga land. Från norr till söder har mötesnäringen i Sverige tagit sig an den möjlighet som den digitala utvecklingen medför. Hybrida möten är hållbara, demokratiska och effektiva.

Umeå, Västerås, Jönköping, Malmö och Gotland samarbetar för att ge dig möjligheten att skapa hybridmöten nationellt. Vi kopplar ihop våra destinationer till ett enda stort möte.

Du får en kontakt till hela mötet som äger rum på fem olika destinationer.

Ta kontakt med din närmaste destination så hjälper vi dig vidare i denna djungel av möjligheter som hybridmöten ter sig som just nu. Vi vet vem som kan tekniken, vem som kan filma och sända, planera och leda. Tveka inte att höra av dig.

Hur man skapar ett hybridmöte

Viktigt att tänka på är att ett hybridmöte designas för en fysisk ”på-plats-publik” och en digital ”distans-publik”. Det är inte så enkelt som att bara direktsända ett möte, utan det handlar om att skapa samma upplevelser och möjligheter att interagera för alla deltagare. Precis som vid helt digitala möten kräver hybrida möten mycket kunskap om uppbyggnad av program, talarträning och fokus på integration för deltagarna. Vi på Destination Jönköping har flera professionella och erfarna samarbetspartners som vi gärna rekommenderar.

Jönköping som en ledande möteshubb

Vi i Jönköping insåg tidigt i omställningen av mötesbranschen att vi kan vara en ledande möteshubb i Sverige med tanke på vårt mycket fördelaktiga geografiska läge i Sverige. Kompletterat med vårt stora utbud av mötesanläggningar som snabbt anpassat sig efter den senaste digitala tekniken, har vi alla förutsättningar för att genomföra hybrida möten och bli en möteshubb i landet tillsammans med andra mötesstäder som vi har ett nära samarbete med.


Arrangera ett möte

Det hållbara mötet

Fysiska möten

JKPG - Med omtanke för varandra
Kampanjen med syftet att trygga besöket i vår stad.

Kontakta oss

Malin Asking Projektedare Möten (Föräldraledig)
malin.asking@destinationjonkoping.se
070-226 04 45
Caroline Törnblad Chef Möten & Evenemang
caroline.tornblad@destinationjonkoping.se
070-508 44 09