2020 blev inte som någon hade tänkt sig. Det här året har varit en prövning för många. Vi har stött på utmaningar, fått anpassa oss, förstå innebörden av social distansering och spelreglerna för vårt resande har ändrats. Evenemang och konserter har ställts in eller flyttats fram vilket lett till att besöksnäringen med hotellen i spetsen har drabbats hårt under våren och går mot en tuff höst.

Vi vet att ingenting är som vanligt men vi vet också att allting är precis som förut. Människor vill fortfarande träffas för evenemang, möten och konferenser. I en tid då många jobbar hemifrån har det fysiska mötet kanske blivit än mer viktigare.

Men det är också viktigt att vi alla tar ansvar, både för vår egen och andras skull när vi ska ses. För att förhindra smittspridning och säkerställa trygga möten och evenemang. På Destination Jönköping vill vi dra vårt strå till stacken dels med att stötta besöksnäringen och dels för att hjälpa till med att skapa en trygg plats för alla.

Vi har därför skapat den här kampanjen med syftet att trygga besöket i vår stad samtidigt som vi vill ta fram ett enhetligt sätt att kommunicera mot våra besökare som förhoppningsvis påminner dem om att följa restriktionerna.


Coronakit till besöksnäringen

Läs mer

Trygga möten

Läs mer

Trygga evenemang

Läs mer

Till dig som arrangerar

Läs mer

Digitala möjligheter

Läs mer

Kontakta oss

Daniel Tidstrand Projektledare
daniel.tidstrand@destinationjonkoping.se
073-0393441