2020-05-27
Event Jönköpingsgalan

De är nominerade till årets event- och mötespris i Jönköpingsgalan 2020

Den 26 september är det dags för årets upplaga av Jönköpingsgalan. Den årliga näringslivsgalan då personer, organisationer och företag vars insatser som under det gångna året varit av stor betydelse för vår region prisas.

Totalt delas nio priser i olika kategorier ut efter att först ha genomgått en urvalsprocess. Tre finalbidrag går vidare till Jönköpingsgalan som hålls på Elmia den 26 september.

Destination Jönköping delar ut årets event- och mötespris för att lyfta den person eller organisation som under det gångna året gjort betydande insatser för att driva på utvecklingen av Jönköping som event- och mötesplats. Insatser som stärker besöksnäringens roll som tillväxtmotor i regionen och skapar ett mervärde för kommunens företag, föreningar och organisationer.

VI SÄGER STORT GRATTIS TILL DE NOMINERADE:

Jönköping Curling Club
I januari 2019 stod Jönköping curlingklubb med stort engagemang värd för World Cup Curling, ett curlingevent som sträckte sig långt utanför Sveriges gränser. Tack vare eldsjälarna i klubben som bl a lade ner över 1000 timmar på att skapa den perfekta isen, gled Jönköping in som en självklar spelare på curlingvärldskartan.

Infektionsveckan & mikrobiologiskt möte
Med glädje och stolthet över sitt värdskap tog arrangörerna tillfället i akt att visa upp hela Jönköping som en optimal mötesstad med många olika typer av mötesplatser, allt från Munksjömagasinen och Spira till Elmia och Stadsbiblioteket. Genom öppna föreläsningar gav man även alla invånare möjlighet att ta del av senaste forskningen inom området.

RF – SISU Småland
Under det prestigefyllda riksidrottsmötet 2019 möttes hela idrottsrörelsen i Jönköping när representanter från organisationernas 71 medlemsförbund och SISU Idrottsutbildarnas tre medlemsorganisationer samlades för att diskutera och fatta beslut om en rad viktiga frågor. RF-SISU Småland visade ett fantastiskt värdskap och genom stort engagemang kunde man genom mötet befästa vår position som en ledande mötes- och eventstad.

Läs mer om Jönköpingsgalan och se vilka fler som är nominerade i de olika kategorierna här.


Emelie, Fredrik och Maria vinnare av #mittelskåp 2020

Möt de tre vinnarna i tävlingen #mittelskåp

Gränna är redo för sommarens besökare

Nytt sommaräventyr på Visingsö

Har vi råd att inte genomföra evenemang?

Jönköping på andra plats i Sverige i antalet gästnätter

Sommarens värdskap

Årets nytillskott av InfoPoints

Interaktiv paneldiskussion för att stärka Jönköping som mötes- och evenemangsstad

Utmaningar 2020

Samarbete ska leda till fler kongresser i Jönköping

De är nominerade till årets event- och mötespris i Jönköpingsgalan 2020

En annorlunda sommar

Jönköping är bäst i Sverige på friluftsliv

Stötta dina lokala hjältar

En stark sommardestination

Fantastisk utveckling för besöksnäringen