Välkommen på inspirationsträffar

Vi är glada över att åter igen kunna erbjuda våra uppskattade inspirationsträffar till intressenter, nyckelaktörer och InfoPoints. Vår förhoppning med dessa träffar är att vi tillsammans kan utbyta kunskap, skapa stolthet och såklart ha trevligt och sprida glädje.

I vår destination är alla gäster allas gäster och vårt gemensamma värdskap är något som får besökarna att uppleva mer än vad de förväntat sig och inte minst något som får dem att komma tillbaka, igen och igen. Tillsammans får vi fler att uppleva hela Jönköping.

Våra träffar

Vem var John Bauer? Vad är trådrullatåget? Dessa och fler frågor får du svaret på under denna träff. Vi bjuder på fika!

Vi får lära oss mer om Husqvarnas historia och får en rundvandring i utställningarna bland symaskiner, motorcyklar, järnspisar och mycket mer. Vi bjuder på fika!

Vi går stadsvandringen ”Agent Bauer” tillsammans där vi besöker sevärda platser och lär oss mer om stadens historia. Vi träffas vid Brostugan på Vindbron.

Buss avgår från Hamnparken 8.30, eventuellt även stopp i Huskvarna. Vi bjuder på fika och lunch!

Under denna träff presenterar och diskuterar vi tillsammans vad man bör uppleva när man besöker Jönköping. Vi bjuder på fika!

Plats: Elite, Stora hotellet

Här blir det ett fokus på Gränna och Visingsö och alla upplevelser som dessa platser erbjuder. Vi bjuder på fika!

Plats: Gränna Camping

Efter båtturen som går på sjöarna Ören och Bunn och genom den trolska kanalen bjuder vi på räksmörgås på Bauergården OBS! Begränsat antal platser. Max 2 personer från varje företag.

Buss avgår från Hamnparken 8.30, eventuellt även stopp i Huskvarna. Vi bjuder på fika och lunch!