Destinationsdagen!

Efter ett längre uppehåll gav Destination Jönköping nytt liv i sitt arrangemang "Destinationsdagen" under 2023. En dag då vi vill skapa ett nätverkande och en plattform för de frågeställningar vi delar, alla vi som är en del av eller påverkar och påverkas av besöksnäringen och platsvarumärket.

Destinationsdagen 2023 blev en succé med många deltagare, ett stort engagemang och ett brett och uppskattat program. Tre av de fyra programpunkter som dagen bestod av kan ni se i de olika videoavsnitten nedan. Susanne Andersson, vd Visit Sweden, föreläste. Det gjorde även Jonas Siljhammar, vd Visita, samt Lovisa Sterner, beteendevetare och livstilsexpert med fokus på generationsfrågor. Som fjärde pass var det en paneldiskussion med olika nyckelaktörer inom besöksnäring, möten och evenemang i Jönköping.

Till nästa år ses vi på Destinationsdagen igen, även då "fössta tossdan i mass", den 7 mars. Tid och plats kommer efter sommaren, men boka in datumet redan nu! Ni är varmt välkomna!

Susanne Andersson

Vd på Visit Sweden

Jonas Siljhammar

Vd på Visita

Hur gör vi Jönköping som plats mer attraktiv?

Paneldebatt med nyckelaktörer inom besöksnäring, möten och evenemang i Jönköping

Läs mer om Destinationsdagen 2023

Hur attraherar och behåller besöksnäringen morgondagens medarbetare och konsument? Lovisa föreläser på Destinationsdagen 2023 om vad som attraherar den nya generationen.

Läs mer

Vd för Visit Sweden, Susanne Andersson, kommer till destinationsdagen och föreläser om senaste läget för svensk och internationell turism och vilka trender man ser, såväl för 2023 som för längre framöver.

Läs mer

Den 2 mars står Jonas Gallneby på scenen på Jönköpings Teater som moderator för Destinationsdagen och lotsar publiken genom föreläsningar, paneldebatter och högaktuella frågeställningar. Han utlovar ett härligt tempo och mängder med energi.

Läs mer

Jonas Siljhammar, vd för Visita, föreläser på Destinationsdagen 2023. Jonas kommer att prata om utmaningen kring besöksnäringens kompetensförsörjning.

Läs mer

Som en sista del av programmet så kommer vi att fokusera på frågan Jönköping – hur kan vi bli en mer attraktiv plats? Detta gör vi med hjälp av lokala nyckelaktörer i en samlad paneldebatt.

Läs mer