En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Destinationsdagen 2023

Välkommen på Destinationsdagen!

Fössta tossdan i mass är det äntligen dags för Destinationsdagen och du är varmt välkommen! Vi bjuder självklart på marsipantårta dagen till ära. Under dagen får ni ta del av föreläsningar inom aktuella ämnen, tänkvärda paneldebatter, trendspaningar och mycket mer.

Dagen leds av moderator Jonas Gallneby och vänder sig till dig som är verksam inom besöksnäringen, mötes- och evenemangsbranschen, är en samarbetspartner eller en av våra många intressenter.

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

Hållbar platsutveckling i biosfärområdet Vätterbranterna

Tillväxtverket utlyste medel till biosfärområden för att på ett hållbart sätt platsutvecklas inom besöks- näring. Ett av de områden är just Jönköpings Östra Vätterbranterna.

Destinationsdagens finalpass fullspäckad med lokal kompetens

Som en sista del av programmet under Destinationsdagen 2023 så kommer vi fokusera på frågan "Jönköping – hur kan vi bli en attraktivare plats?"

Kompetensförsörjning i fokus när Jonas Siljhammar föreläser

Jonas Siljhammar, vd för Visita, föreläser på Destinationsdagen 2023. Jonas kommer att prata om utmaningen kring besöksnäringens kompetensförsörjning. 

Ungdoms-EM i Mountainbike till Jönköping

Nu är det officiellt att Ungdoms-EM i Mountainbike kommer att arrangeras i Jönköpings kommun 2024 och 2025.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping