En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Vi på Destination Jönköping

Destination Jönköping består av 22 medarbetare som alla arbetar för att fler ska upptäcka Jönköping. Men vad gör man egentligen på ett destinationsbolag? Vad gör en turismutvecklare för dig inom besöksnäringen? Kan man kombinera administration med textskapande?

Lär dig mer om bolagets olika roller i vår medarbetarserie!

Läs mer här

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

Bullar som sätter JKPG på kartan

Att Stuk har Sveriges godaste kanelbullar kan väl ingen ha missat? Det har i alla fall har inte undgått publiken i Huskvarna Folkets Park eller de 670 000 följare som Benjamin Ingrosso har på Instagram.

På gång i våra affärsområden

Vi bad våra affärsområdeschefer på bolaget att berätta hur sommaren såg ut inom deras olika affärsområden, vad som är aktuellt just nu och vad vi har att se fram emot framöver.

Ännu en rekordsommar

Trots en regnig och aningen oförutsedd sommar så slår delar av besöksnäringen i Jönköping rekord. Läs mer om känslan hos besöksnäringen efter sommaren.

En fullspäckad höst på Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus

Efter en regnig sommar väntar en upplevelserik höst. I alla fall om man kollar på utbudet på Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping