En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Vi på Destination Jönköping

Destination Jönköping består av 22 medarbetare som alla arbetar för att fler ska upptäcka Jönköping. Men vad gör man egentligen på ett destinationsbolag? Vad gör en turismutvecklare för dig inom besöksnäringen? Kan man kombinera administration med textskapande?

Lär dig mer om bolagets olika roller i vår medarbetarserie!

Läs mer här

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

Tillbakablickar och framtidsplaner för våra affärsområden

Vi bad våra affärsområdeschefer på bolaget att berätta hur 2023 har sett ut inom deras olika affärsområden och vad vi har att se fram emot framöver.

Vd har ordet - summering av 2023

Det har varit ett positivt år för Jönköping och dess besöksnärings- aktörer, trots utmaningar som lågkonjunktur och höjda elpriser. Läs mer om vilka höjdpunkter vår vd Lena tar med sig framåt.

Musikfestival intar Elmiafälten i Jönköping i sommar

Nu står det klart att de gröna ytorna på Elmia i Jönköping förvandlas till konsertområde för Thunderfield festival 31 maj – 1 juni 2024.

Klossfestivalen kommer till Jönköping

Nu står det klart att Klossfestivalen kommer till Jönköping den 2 mars 2024. Hallarna på Racketcentrum fylls av stora LEGO-hav, fantastiska byggen och där möjlighet ges att få träffa olika LEGO-idoler.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping