En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Vi på Destination Jönköping

Destination Jönköping består av 22 medarbetare som alla arbetar för att fler ska upptäcka Jönköping. Men vad gör man egentligen på ett destinationsbolag? Vad gör en turismutvecklare för dig inom besöksnäringen? Kan man kombinera administration med textskapande?

Lär dig mer om bolagets olika roller i vår medarbetarserie!

Läs mer här

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

Musikfestival intar Elmiafälten i Jönköping i sommar

Nu står det klart att de gröna ytorna på Elmia i Jönköping förvandlas till konsertområde för Thunderfield festival 31 maj – 1 juni 2024.

Klossfestivalen kommer till Jönköping

Nu står det klart att Klossfestivalen kommer till Jönköping den 2 mars 2024. Hallarna på Racketcentrum fylls av stora LEGO-hav, fantastiska byggen och där möjlighet ges att få träffa olika LEGO-idoler.

Placebranders Day arrangeras i Jönköping 2024

Den 5 september 2024 möts personer som jobbar med platsutveckling och platsmarknadsföring på Science Park Towers i Jönköping.

Jönköping Horse Show slog rekord i år igen

Jönköping Horse Show, som arrangerades 30 oktober - 5 november 2023 på Elmia, slog återigen besökarrekord, 22 958 besök jämfört med 22 753 (2022) och 16 923 (2019). 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping