Nya EU-lagar påverkar din digitala marknadsföring

Om du använder digital marknadsföring i din verksamhet är det en bra idé att sätta dig in i vad lagarna innebär. Vi ger dig en enkel introduktion och några handfasta tips.

Trapptoner uppträder på Destinationsdagen 2024

Den 7 mars spelar Trapptoner på Destinationsdagen 2024. Trapptoner har varit verksamma sedan 2013 men fick ett rejält uppsving i slutet av 2023 i och med medverkan i såväl Musikhjälpen som Nyhetsmorgon. 

IRONMAN 70.3 Jönköping är världens näst bästa IRONMAN 70.3-tävling

Jönköping utsetts till den näst bästa IRONMAN 70.3-tävlingen i världen samt den tredje bästa cykelbanan i Europa.

Källarklubben som berikar Jönköpings kulturutbud

I restaurang Sofiehofs källare skapas en atmosfär fylld av musik och underhållning. Sofiehof Underjord erbjuder ett spännande komplement till Jönköpings musikscener.

Jönköping slår rekord i antal möten

2024 blir ett starkt mötesår i Jönköping. Destination Jönköping har hittills värvat möten och kongresser med 19 800 deltagare från hela världen till Jönköping.

Curling-SM 2024 i Jönköping - möt Kristian Lindström

Jönköping kommer den 31 januari – 4 februari att stå värd för Svenska Mästerskapen i Curling 2024.

Jönköpingshotell vinnare av Strawberrys hållbarhetspris

Strawberry Hotel delar årligen ut pris till det hotell som utmärkt sig inom hållbarhetsarbete. I år gick priset till Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping.

Tillbakablickar och framtidsplaner för våra affärsområden

Vi bad våra affärsområdeschefer på bolaget att berätta hur 2023 har sett ut inom deras olika affärsområden och vad vi har att se fram emot framöver.

Vd har ordet - summering av 2023

Det har varit ett positivt år för Jönköping och dess besöksnärings- aktörer, trots utmaningar som lågkonjunktur och höjda elpriser. Läs mer om vilka höjdpunkter vår vd Lena tar med sig framåt.

Musikfestival intar Elmiafälten i Jönköping i sommar

Nu står det klart att de gröna ytorna på Elmia i Jönköping förvandlas till konsertområde för Thunderfield festival 31 maj – 1 juni 2024.