Bullar som sätter JKPG på kartan

Att Stuk har Sveriges godaste kanelbullar kan väl ingen ha missat? Det har i alla fall har inte undgått publiken i Huskvarna Folkets Park eller de 670 000 följare som Benjamin Ingrosso har på Instagram.

På gång i våra affärsområden

Vi bad våra affärsområdeschefer på bolaget att berätta hur sommaren såg ut inom deras olika affärsområden, vad som är aktuellt just nu och vad vi har att se fram emot framöver.

Ännu en rekordsommar

Trots en regnig och aningen oförutsedd sommar så slår delar av besöksnäringen i Jönköping rekord. Läs mer om känslan hos besöksnäringen efter sommaren.

En fullspäckad höst på Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus

Efter en regnig sommar väntar en upplevelserik höst. I alla fall om man kollar på utbudet på Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus.

EM-kval för U21 i Jönköping

Stadsparksvallen i Jönköping får återigen stå värd för fotbollslandskamp. Den 8 september spelar Sveriges U21-landslag (herrar) EM-kval mot Nordmakedonien.

Sverige EM-laddar i Jönköping och Ängelholm

I januari åker herrlandslaget till Tyskland för att försvara EM-guldet. Under uppladdningen kommer Sverige spela en landskamp i Jönköping.

 

Destination Jönköping förlänger avtal med IRONMAN

Det står nu klart att IRONMAN 70.3 Jönköping, som lockar besökare och medföljare från hela världen, kommer fortsätta i Jönköping även kommande år.

Erik vandrar 14 mil för att utveckla besöksnäringen

Syftet med vandringen är att uppmärksamma trenden kring naturturism och de affärsmöjligheter som finns inom detta område.

John Bauer-tavla såld för 6,75 miljoner

En av Bauers verk auktionerades under förra veckan ut till en rekordsumma, mer än dubbelt från hans tidigare rekord.

IRONMAN 70.3 Jönköping utökar med tävling på sprintdistans

Förberedelserna pågår för fullt inför IRONMAN 70.3 som går av stapeln 9 juli 2023 i Jönköping.