Vår största tillgång är våra medarbetare och här strävar vi alla efter att vara en nyskapande, kreativ och professionell organisation som arbetar aktivt och målfokuserat med tydlig värdegrund. Att jobba på Destination Jönköping är socialt och fartfyllt – vi har ett spännande och brett uppdrag och det händer alltid något här.

Lediga tjänster


Ekonomichef

Vill du driva ekonomifunktionen i ett fartfyllt och nyskapande bolag som är mitt i händelsernas centrum? Motiveras du av varierande arbetsdagar med såväl operativa som strategiska inslag, samt av redovisning och verksamhetsstyrning? Då har vi den perfekta möjligheten du inte får missa! Destination Jönköping arbetar för att skapa besöksnäringseffekter i vår region. Nu söker vi en engagerad Ekonomichef som brinner för utveckling lika mycket som oss. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer om tjänsten hos Poolia


Vikariat projektkoordinator till Konsertverksamheten

Fart och fläkt? Problemlösning? Skapa relationer? Är detta inslag du tycker om i vardagen erbjuder nu Destination Jönköping en fantastisk möjlighet för dig då företaget rekryterar en projektkoordinator till Konsertverksamheten. Tjänsten är ett vikariat.

Konsertverksamheten
Konsertverksamheten arrangerar ca 140 evenemang per år, vissa genom samarbeten med olika arrangörs-/produktionsbolag och vissa i egen regi. Det huvudsakliga ansvaret är att utveckla verksamheten på Jönköpings Teater och Jönköpings Konserthus och att arbeta för ett brett kulturutbud, hög beläggningsgrad på arenorna samt att samverka med externa arrangörer för att fylla scenerna med olika evenemang.

Konsertverksamheten består idag av fyra heltidsanställda medarbetare: en biljettadministratör, en hustekniker, en affärsområdeschef samt tjänsten som projektkoordinator som nu rekryteras. Utöver dessa fyra personer arbetar ett 30-tal timanställda i verksamheten.

Ditt uppdrag
Projektkoordinatorn är spindeln i nätet och ansiktet utåt mot olika samarbetspartners. Som projektkoordinator tar du emot inkommande förfrågningar från arrangörsbolagen. Du säljer in marknadspaket och tar emot beställningar kring till exempel mat, hotell och teknik. Du kommunicerar kontinuerligt med arrangörer, leverantörer och kollegor inom affärsområdet. Du är en viktig del i förberedelsefasen för att möjliggöra att evenemanget blir så lyckat som möjligt. Viktigt är att du är bekväm med att kommunicera lika mycket på telefon som via mail då snabb och smidig kommunikation och samarbete är en framgångsfaktor.

Som projektkoordinator arbetar du i olika system som till exempel boknings-, projekt och biljettsystem. Du arbetar med utskick av nyhetsbrev samt genomför utvärderingar efter evenemangen gentemot såväl arrangör som publik. Du samordnar referensnätverk och undersöker vad publik vill ha och se i framtiden. Du är länken till marknadsavdelningen där ni följer upp marknadsplan och marknadsaktiviteter för evenemangen. Du representerar Konsertverksamheten inom Hållbarhetsgruppen på bolaget.

Dina kvalifikationer
Krav:

  • Eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av en koordinerande roll sedan tidigare.
  • Erfarenhet av olika system och IT-verktyg.
  • Praktiska kunskaper inom sociala medier.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Du behöver uppskatta ett arbete i högt tempo, gärna mot uppsatta deadlines. Branschvana är inte något krav men självklart ser vi gärna att du är intresserad av kultur. Hållbarhet är viktigt inom hela Destination Jönköping, så detta bör vara ett område som intresserar dig. Viktigast är dock att du är en person som är bra på att göra flera saker parallellt, och att du är prestigelös när det kommer till att göra olika typer av arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är förtroendeingivande, initiativ- och ansvarstagande, noggrann och att du trivs med att samarbeta med olika typer av människor och personligheter.

Om verksamheten
Destination Jönköping marknadsför och medverkar i utvecklingen av Jönköpings kommun som en hållbar turist-, evenemangs-, och mötesplats. Uppdraget är att få fler att upptäcka Jönköping genom att bedriva ett långsiktigt och strategiskt arbete både nationellt och internationellt och ansvara för den geografiska platsen Jönköpings kommuns varumärke. Bolaget arbetar för att Jönköpings kommun ska upplevas som en attraktiv destination året runt.

Tjänsten är ett vikariat på minst 12 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 5:e augusti 2022.

Din ansökan skickas till Camilla Fritz, chef Konsertverksamhet, som också svarar på frågor om tjänsten: camilla.fritz@destinationjonkoping.se


Säsongspersonal

Inför varje sommarsäsong söker vår turismverksamhet säsongspersonal. Dessa tjänster utannonseras i februari varje år. Sök här

Praktikplatser

Vi tycker om att utvecklas och utveckla, lära oss och lära ut så vi tar gärna emot praktikanter i mån av plats. Mejla ansvarig för respektive avdelning med din förfrågan.


Kontakta oss

Camilla Fritz Chef Konsertverksamhet
camilla.fritz@destinationjonkoping.se
070-792 10 46
Caroline Törnblad Chef Möten & Evenemang
caroline.tornblad@destinationjonkoping.se
070-508 44 09
Charlotte Guldstrand Ekonomichef, tf VD
charlotte.guldstrand@destinationjonkoping.se
072-238 61 70