Vår största tillgång är våra medarbetare och här strävar vi alla efter att vara en nyskapande, kreativ och professionell organisation som arbetar aktivt och målfokuserat med tydlig värdegrund. Att jobba på Destination Jönköping är socialt och fartfyllt – vi har ett spännande och brett uppdrag och det händer alltid något här.

Lediga tjänster

Se gällande säsongspersonal nedan

Marknadschef/Kommunikationschef på Destination Jönköping

Nu finns Jönköpings roligaste tjänst ledig om du gillar att arbeta med marknadsföring och kommunikation.

Marknadsavdelningen på Destination Jönköping ansvarar för marknadsföringen av platsen Jönköping genom att paketera reseanledningar och stärka och utveckla destinationens och bolagets varumärken.

Som Marknadschef/Kommunikationschef kommer du ha ett övergripande ansvar för intern och extern kommunikation och bolagets marknadsföring. Du bevakar omvärldstrender, ansvarar för strategisk planering, segmentering, positionering och utveckling av nya produkter och tjänster och följer upp och analyserar aktiviteter som genomförts. Du har ett nära samarbete med affärsområdescheferna och ingår i ledningsgruppen. Du har även ett tätt samarbete och samverkan med Jönköpings kommuns kommunikationsavdelning och övriga bolag i koncernen. Du har personalansvar för marknadsavdelningen som idag består av fyra medarbetare.

Tjänsten kräver att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att visualisera det övergripande målet och kan engagera medarbetare att jobba dedikerat mot det. Tydligt affärsmannaskap. Gärna erfarenhet av att leda organisationer och att ha arbetat med kommunikation både mot B2B och B2C. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av att ha arbetat med platsvarumärke. Du behöver vara en person som tänker långsiktigt med både marknadsföring och våra relationer som är grunden för att vi lyckas med vårt uppdrag.

För att lyckas i rollen tror vi du är kreativ, analytisk, strukturerad, kommunikativ och en drivande strateg. Du är resultatorienterad och en relationsskapande person som trivs i möten med nya människor. Du bör ha förmågan att kunna möta en stor variation av människor i olika befattningar och situationer, vara en inspiratör och driva processer på ett långsiktigt professionellt sätt. Du behöver vara strukturerad, ansvarstagande och ha förmågan att ha många projekt igång samtidigt.

Vidare ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning för tjänsten.

Tror du att du passar in i rollen så vänta inte med att söka tjänsten utan sök på en gång. Sista ansökningsdag är 30 nov 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Destination Jönköping AB är ett helägt kommunalt bolag som, enligt särskilda ägardirektiv, jobbar med att utveckla platsen Jönköpings kommun som besöksmål, öka dess attraktionskraft samt generera tillväxt genom att få fler tillfälliga besökare till kommunen. Detta görs via bolagets olika verksamheter, vilka är möten och evenemang, turism och en konsertverksamhet som bl.a. innebär uthyrning och marknadsföring av Jönköpings Konserthus och Jönköpings Teater. Inom dessa verksamheter, samt i vår marknadsavdelning och ekonomiavdelning jobbar det sammanlagt 20 anställda.

Sök tjänsten här

Säsongspersonal

Inför varje sommarsäsong söker vår turismverksamhet säsongspersonal. Dessa tjänster utannonseras i februari varje år. Sök här för säsongen 2021.

Praktikplatser

Vi tycker om att utvecklas och utveckla, lära oss och lära ut så vi tar gärna emot praktikanter i mån av plats. Mejla ansvarig för respektive avdelning med din förfrågan.


Kontakta oss

Camilla Fritz Chef Konsertverksamhet
camilla.fritz@destinationjonkoping.se
070-792 10 46
Caroline Törnblad Chef Möten & Evenemang
caroline.tornblad@destinationjonkoping.se
070-508 44 09
Charlotte Guldstrand Ekonomichef, tf VD
charlotte.guldstrand@destinationjonkoping.se
072-238 61 70