Rekrytering av sommarpersonal

Vill du ha årets roligaste sommarjobb? Nu söker vi turistinspiratörer som tipsar och inspirerar människor till att besöka och uppleva platser runt om i Jönköpings kommun. Du får träffa människor från hela världen, besöka härliga turistattraktioner och bli en viktig ambassadör för hela JKPG!

Som turistinspiratör kommer du att jobba på olika platser i hela kommunen. Du kommer att få vara med om många spännande möten, få möjligheten att bygga upp ett bra kontaktnät och att utmana dina kunskaper och din kreativa förmåga.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tipsa och inspirera besökarna att uppleva hela vår fantastiska kommun! Du träffar våra gäster framför allt på plats men även på sociala medier, helt enkelt där de är! Du kommer även inspirera och uppdatera besöksmål och boendeanläggningar (InfoPoints, hotell, museer m.fl.) i deras värdskapsarbete. Vi vill att du har en aktiv omvärldsbevakning; att ständigt hålla dig uppdaterad om vad som händer i destinationen.

Arbetsplats

Arbetet utgår från Destination Jönköpings kontor i Jönköping.

Du arbetar mobilt men även på fasta platser, vissa tider runt om i kommunen t ex i Jönköping City, men främst i Gränna och på Visingsö, dit flera hundra tusen besökare kommer varje sommar.

Meriter och krav

Vi söker dig som tycker om att träffa nya människor och brinner för ett fantastiskt värdskap , men det är önskvärt att du även är:

• Kreativ och lösningsorienterad

• Serviceinriktad och säljande

• Noggrann och ansvarstagande

Meriterande:

• Erfarenhet från turistbranschen

• Goda kunskaper om Småland och vårt närområde runt Vättern men även om Sveriges geografi och kända besöksmål.

• Högskoleutbildning, turismutbildning, ev. marknadsföring

Krav:

• Körkort

• Du kan uttrycka dig väl såväl muntligt som skriftligt i svenska, engelska och gärna tyska.

Arbetsperiod

Anställningen gäller från v.24 till v.33, eventuellt augusti ut. Utbildning sker under vissa lördagar i maj.

Är du redo att bli sommarens JKPG-inspiratör? Hör då av dig till oss med ditt CV och personliga brev till info@destinationjonkoping.se. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 26/2.

Vi ser fram emot att få träffa dig!